lørdag 13. april 2024 16:00

Medlemmerne gav genvalg til bestyrelsen i ITD

Ved ITD’s generalforsamling på Hotel Nyborg Strand lørdag den 13. april gav medlemmerne genvalg til de fire bestyrelsesmedlemmer, der var på valg.

Kandidaterne til bestyrelsen for International Transport Danmark (ITD) havde på forhånd fået en indikation af, at der fra medlemmernes side er tilfredshed med dens arbejde, da der ikke var opstillet nogle modkandidater til den siddende bestyrelse.

 

Punkt 4 på generalforsamlingens dagsorden faldt dermed hurtigt på plads. Det betyder, at følgende kandidater blev genvalgt til bestyrelsen:

 

  • John Agervig Skovrup (J.A. Skovrup ApS, Bække) 
  • Jørgen Kudsk (Kudsk & Nissum A/S, Vojens)  
  • Jens Peter Fallesen (Frema Transport ApS, Ishøj) 
  • Michael Hansen (Løgumkloster Vognmandsforretning ApS)

 

Følgende kandidater blev genvalgt som suppleanter til bestyrelsen:

 

  • Leo Andersen (Dansk Biotransport A/S, Holstebro) 
  • Klaus Jensen (Brdr. Jensens Godstransport A/S, Nørre Alslev) 
  • Jens Aage Daugaard (Torben Rafn A/S, Sommersted)

 

Umiddelbart efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig, og her var der genvalg til henholdsvis formands- og næstformandsposten til John Agervig Skovrup og Jens Peter Fallesen.

 

Dermed ser International Transport Danmarks bestyrelse således ud:

 

Formand: John Agervig Skovrup 

Næstformand: Jens Peter Fallesen 

 

Øvrige Bestyrelsesmedlemmer:

 

Jørgen Kudsk

Michael Hansen 

René Bülow 

Christina Baun Hansen 

Ole Velbæk

 

Den ny- og genvalgte bestyrelsesformand, John Agervig Skovrup, var efter generalforsamlingen stolt og glad for, at medlemmerne havde fornyet hans mandat.

 

”Jeg synes vi er inde i en rigtig god og spændende periode i International Transport Danmark (ITD), og den udvikling har medlemmerne nu givet mig mandat til at fortsætte med at være en del af. Så jeg vil gerne sige en stor tak til medlemmerne for deres tillid og et stort tillykke til mine kollegaer, der også har fået genvalg. Jeg glæder mig til at fortsætte vores gode samarbejde”, fortæller John Agervig Skovrup.

 

Bestyrelsesmedlemmer i ITD vælges for to år ad gangen, mens suppleanter vælges for et år ad gangen.

SENESTE ITD NYT
torsdag 11. juli 2024

Nyt administrativt krav for transportvirksomheder

Fra den 1. juli har Skatteministeriet ændret reglerne for, hvem der skal registreres som bruger på køretøjet. Det kan skabe uhensigtsmæssigt administrativt arbejde for transportvirksomhederne.

Nyt administrativt krav for transportvirksomheder >
onsdag 03. juli 2024

Få nu fjernet 11 kilo-reglen for varebilstransport

International Transport Danmark ønsker fair og lige vilkår på transportområdet. Brancheorganisationen opfordrer derfor Christiansborg-politikerne til enten at få ændret eller helt fjernet reglen, der placerer transport med varebiler i en gråzone, hvor chaufførerne konkurrerer med fragt- og vognmænd på ulige vilkår.

Få nu fjernet 11 kilo-reglen for varebilstransport >
tirsdag 02. juli 2024

Ændringer til vejskat er sendt i høring

Fra den 1. januar 2025 træder der en ny kilometerbaseret vejafgift i kraft. Denne var egentlig vedtaget ved lov, men som ITD tidligere har meldt ud, vil der komme et nyt lovforslag med ændringer og præciseringer til det vedtagne. Ændringerne kommer som følge af en politisk aftale om at forhøje dieselafgiften med 50 øre pr. liter, samtidig med at kilometersatsen for vejafgift midlertidigt reduceres.

Ændringer til vejskat er sendt i høring >