lørdag 13. april 2024 16:00

Medlemmerne gav genvalg til bestyrelsen i ITD

Ved ITD’s generalforsamling på Hotel Nyborg Strand lørdag den 13. april gav medlemmerne genvalg til de fire bestyrelsesmedlemmer, der var på valg.

Kandidaterne til bestyrelsen for International Transport Danmark (ITD) havde på forhånd fået en indikation af, at der fra medlemmernes side er tilfredshed med dens arbejde, da der ikke var opstillet nogle modkandidater til den siddende bestyrelse.

 

Punkt 4 på generalforsamlingens dagsorden faldt dermed hurtigt på plads. Det betyder, at følgende kandidater blev genvalgt til bestyrelsen:

 

  • John Agervig Skovrup (J.A. Skovrup ApS, Bække) 
  • Jørgen Kudsk (Kudsk & Nissum A/S, Vojens)  
  • Jens Peter Fallesen (Frema Transport ApS, Ishøj) 
  • Michael Hansen (Løgumkloster Vognmandsforretning ApS)

 

Følgende kandidater blev genvalgt som suppleanter til bestyrelsen:

 

  • Leo Andersen (Dansk Biotransport A/S, Holstebro) 
  • Klaus Jensen (Brdr. Jensens Godstransport A/S, Nørre Alslev) 
  • Jens Aage Daugaard (Torben Rafn A/S, Sommersted)

 

Umiddelbart efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig, og her var der genvalg til henholdsvis formands- og næstformandsposten til John Agervig Skovrup og Jens Peter Fallesen.

 

Dermed ser International Transport Danmarks bestyrelse således ud:

 

Formand: John Agervig Skovrup 

Næstformand: Jens Peter Fallesen 

 

Øvrige Bestyrelsesmedlemmer:

 

Jørgen Kudsk

Michael Hansen 

René Bülow 

Christina Baun Hansen 

Ole Velbæk

 

Den ny- og genvalgte bestyrelsesformand, John Agervig Skovrup, var efter generalforsamlingen stolt og glad for, at medlemmerne havde fornyet hans mandat.

 

”Jeg synes vi er inde i en rigtig god og spændende periode i International Transport Danmark (ITD), og den udvikling har medlemmerne nu givet mig mandat til at fortsætte med at være en del af. Så jeg vil gerne sige en stor tak til medlemmerne for deres tillid og et stort tillykke til mine kollegaer, der også har fået genvalg. Jeg glæder mig til at fortsætte vores gode samarbejde”, fortæller John Agervig Skovrup.

 

Bestyrelsesmedlemmer i ITD vælges for to år ad gangen, mens suppleanter vælges for et år ad gangen.

SENESTE ITD NYT
fredag 24. maj 2024

Snart er det sæson for eksamenskørsel

Inden længe fyldes bybilledet endnu engang med studenterhuer og højt humør – og selvfølgelig også eksamenskørsel. Derfor får du her en orientering om de væsentligste regler fra Færdselsstyrelsen, som du skal være opmærksom på, hvis du planlægger at køre eksamenskørsel.

Snart er det sæson for eksamenskørsel >
torsdag 23. maj 2024

Bliv godt klædt på til den kilometerbaserede vejafgift i Danmark

Du kan blive klogere på den kommende kilometerbaserede vejafgift, når vi i løbet af juni holder oplæg fire forskellige steder i landet. Her kan du blandt andet høre om, hvordan systemet kommer til at fungere, samt hvad, hvor og hvordan du skal betale – og så giver vi aftensmad efterfølgende.

Bliv godt klædt på til den kilometerbaserede vejafgift i Danmark >
onsdag 22. maj 2024

Mød ”truckspotteren” Mads fra Hvidding

Han er elleve år og bidt af lastbiler. Flere dage om ugen ”truckspotter” Mads Christensen fra Hvidding sammen med sine venner, og når han bliver gammel nok, drømmer han om en fremtid i førerhuset.

Mød ”truckspotteren” Mads fra Hvidding >